• Natuur puur!

  Blijft ons altijd boeien, de natuur staat voorop. Kom zandhagedissen, hazelwormen of reeën ontdekken.

  Uitkijktoren

  De 21 meter hoge uitkijktoren op de Hulzenberg grenst aan de camping. Na de pittige klim kun je genieten van een prachtig uitzicht over de wijde omgeving.

  Geniet van de uitzichten

  Door de schitterende ligging is het genieten voor jong en oud. Geniet van de vele mooie vergezichten in het heuvelachtige landschap van Montferland.

  De Stokkumse slang

  Camping De Slangenbult is vernoemd naar de 'Stokkumse slang'; de hazelworm.

  MTB-ers welkom!

  De camping ligt pal aan een van de mooiste MTB-route van Nederland.

  Trek er op uit

  Camping De Slangenbult is het hele jaar geopend en dus zeer geschikt als overnachtingsplek voor een lange afstands wandelroute zoals het 'Pieterpad' of de 'Montferlandse Toppen Wandelroute'.

  Stokkum, Nederland?

  Ook in de winter is de camping open. Geniet van de vele mooie vergezichten in het heuvelachtige landschap van Montferland.

  Beleef het avontuur!

  Kinderen genieten van de natuur rond de camping. Ontdek zandhagedissen, hazelwormen of reeën.

 • Camping De Slangenbult is een rustige familiecamping aan de voet van de Hulzenberg.

  Meer...

 • Met de leukste tips om te kamperen en recreëren in de omgeving van het mooie Montferland.

  Meer...

 • Alle activiteiten die op de camping plaatsvinden, en alle voorzieningen die de camping u te bieden heeft.

  Meer...

 • De omgeving

  Camping De SIangenbult is prachtig gelegen aan de voet van de 82,4 meter hoge Hulzenberg, temidden van de beboste Montferlandse heuvels op steenworp afstand van het open rivierlandschap van de Gelderse Poort.

  Een afwisselend gebied, dat er om vraagt per fiets en te voet te worden verkend. Talloze mooie fietsroutes zoals de Kastelenroute en de Rijnstrangenroute met hun prachtige vergezichten passeren onze camping. Bovendien zijn de routes autoluw zodat u rustig kunt genieten van de vele schitterende uitzichten onderweg.

  Fraaie boswandelingen langs zandverstuivingen (daar waar kinderen heerlijk kunnen ravotten), bronnen, zacht glooiende akkers en weilanden. U vindt het op en rond de Slangenbult.

  Voor de Nordic Walkers onder u is het Nordic Walking Park Montferland-Elten, dit is een grensoverschrijdend netwerk van 80 km bewegwijzerde Nordic Walking routes.